کارگاه آموزشی (آشنایی با کلیات فرآیند مدیریت عملکرد کارکنان) ویژه کارکنان

به اطلاع تمامی کارکنان محترم قراردادی، پیمانی و رسمی دانشگاه می­ رساند در راستای ارتقای مدیریت منابع انسانی دانشگاه، طرح "مدیریت عملکرد کارکنان" در حال پیاده سازی می باشد. بدیهی است که موفقیت این پروژه نیازمند فرهنگ‌سازی و همراهی کارکنان محترم دانشگاه با ابعاد مختلف این موضوع است که در یک دوره آموزشی برنامه‌ریزی شده است. این دوره آموزشی با موضوع "آشنایی با مدیریت عملکرد کارکنان" مشتمل بر یک جلسه آموزشی کلاس آنلاین در بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه (Adobe Connect) توسط دفتر طرح و برنامه برگزار می­ شود.

زمان برگزاری دوره:    چهارشنبه 26 خرداد ماه 1400

ساعت 17:30 الی 19:00

کلاس هایی که توسط دفتر طرح و برنامه برگزار می شود  تحت نرم افزار ادوبی کانکت می باشد لازم است جهت ورود به کلاس این نرم افزار را از لینک زیر نصب نمایید.

نصب نرم افزار Adobe Connect بر روی اندروید

نصب نرم افزار Adobe Connect بر روی ios

<< همراه با اعطای گواهی به مدت 2 ساعت >>

·         توجه فرمایید که صدور گواهی منوط به ثبت صحیح "نام و نام خانوادگی" در هنگام ورود به کلاس است.

1400/03/23