اطلاعیه دوره آموزشی "مدیریت زمان"

به اطلاع همکاران محترم رسمی و پیمانی، قراردادی دانشگاه می­رساند ، دوره آموزشی آنلاین«مدیریت زمان» توسط دفتر طرح و برنامه برگزار می گردد.

زمان برگزاری کلاس و آزمون:

·         زمان برگزاری کلاس:  2 اسفندماه 99     ساعت 16 الی 18      دانلود درسنامه مدیریت زمان

·         زمان برگزاری آزمون: 5 اسفندماه 99     ساعت 8 الی 20       دانلود راهنمای آزمون

• حضور شما در کلاس طبق گزارشی که از سامانه دریافت می کنیم درنظر گرفته می شود.
  • تأخیر یا تعجیل بیش از 15 دقیقه در کلاس، به‌ منزله غیبت تلقی خواهد شد.
  • ثبت‌نام در دوره به‌منزله الزام شرکت در دوره آموزشی می‌باشد، در صورت ثبت نام و عدم شرکت در دوره، هزینه شرکت در دوره آموزشی از حقوق وی کسر می گردد.
  • این کلاس تحت نرم افزار ادوبی کانکت برگزار می گردد لازم است جهت ورود به کلاس این نرم افزار را نصب نمایید.
  • مدت زمان این دوره 12 ساعت می باشد.

***** فراگیران موظفند جهت دریافت گواهی شرکت در این دوره، علاوه بر شرکت در جلسه دوره آموزشی به مدت 2 ساعت، 60 درصد از کل نمره آزمون را کسب نمایند.

حداکثـر تا تاریخ 99/11/29 جهت ثبـت نام از طریق سیستم فراگسترتوسط مسئول دفتر دانشکده و یا حوزه محل خدمت خود اقدام فرمایید.

حتماٌ قبل از زمان شروع کلاس، محتوی آموزشی را دانلود و مطالعه نمایید.

1399/11/21