"اطلاعیه"

به اطلاع همکاران محترم رسمی،پیمانی و قراردادی دانشگاه می­رساند ، دوره آموزشـی آنلاین «بهینه سازی اهداف در Excle با استفاده از افزونه های اعجاب انگیز» توسـط دفتر طـرح و برنامه دانشـگاه برگزار می گردد.

·        زمان برگزاری: مهرماه 99

·        مدت دوره : 16 ساعت

·        از کلیه عزیزان دعـوت به عمل می آید حداکثـر تا تاریخ 99/06/15 جهت ثبـت نام توسط مسئول دفتر دانشکده و یا حوزه محل خدمت خود اقدام فرمایند.

·        اسامی افراد ثبت نام شده  توسط مسئول دفتر از طریق سیستم فراگستر به دفتر طرح و برنامه ارسال گردد.

·        در صورت ثبت نام و عدم شرکت در دوره هزینه شرکت در دوره آموزشی از حقوق وی کسر می گردد.

·        پس از گذراندن موفقیت آمیز دوره، گواهینامه دوره به صورت الکترونیکی صادر می شود.

·         شرکت­ کنندگان موظفند گواهی نامه را به صورت فیزیکی به دفتر طرح وبرنامه ارسال کنند تا پس از تایید در پرونده پرسنلی افراد قرار گیرد.

" تاریخ برگزاری دوره و آزمون متعاقباً اعلام می گردد"

1399/05/12